Afspraak cancelen tijdens corona? Niet nodig!

basic1-114_user_man Redactie IVRM

‘Helaas moeten we de boodschapsessie verzetten. We laten geen fysieke afspraken meer plaatsvinden vanwege het coronavirus.’ Dit meldde één van onze klanten vorige week. Natuurlijk, logisch – vonden ook wij. Toch liep het anders.

Nood breekt wet

Als we klanten helpen met hun positionering en met boodschapontwikkeling dan maakt een face-to-face-sessie met een aantal sleutelpersonen daar altijd onderdeel van uit. Nu iedereen -en ook wij- de door het RIVM voorgeschreven maatregelen treft rond corona, kunnen deze sessies niet in de gebruikelijke persoonlijke vorm plaatsvinden. Maar nood breekt wet en gelukkig zijn er tools als Skype en Zoom, waardoor er ook weer mooie nieuwe dingen ontstaan.

Snel tot de kern

In onze Skype-sessies kunnen we op een creatieve en interactieve manier, met een selecter gezelschap, in slechts twee uur tijd toch tot de (merk)essentie, visie en kernboodschappen van de organisatie en of diensten/producten komen. En dat alles corona-proof! Waardoor corona niet ook nog eens de (her)positionering of voorbereiding van een product-/of dienstlanceringen vertraagt.

En de klant die de sessie wilde verzetten? Die was blij met deze flexibele oplossing. Qua aanpak was het wellicht wat beknopter en minder dynamisch, maar het resultaat werd gedragen en erg positief ontvangen.

Hulp op afstand

Benieuwd hoe we jou op afstand toch kunnen helpen met jouw vraag? Neem dan gerust contact met ons, we bedenken graag samen met jou een aanpak om ook in deze tijden van corona door te gaan.

Gerelateerde artikelen:
  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden