IvRM ondersteunt wielerrevolutie met communicatie

basic1-114_user_man Redactie IVRM

IVRM Reputatie ondersteunt de BEAT Cycling Club in haar ambitie om de eerste internationale wielerclub met een professionele wielerploeg op te richten. Van strategie- en boodschapontwikkeling tot de productie van content voor diverse communicatiemiddelen, draagt IVRM haar steentje bij om de wielersport te verduurzamen.

22 november 2016 – Geert Broekhuizen, initiatiefnemer van de BEAT Cycling Club: ‘Wij zijn tot het inzicht gekomen dat het verduurzamen van de wielersport alleen lukt als dat gebaseerd is op meerdere inkomstenbronnen. Daarom hebben wij het afgelopen jaar een alternatief -een clubmodel- uitgewerkt. Een club met een vaste identiteit en met betrokkenheid van leden, waarin wij de leden en partners van de club in staat stellen om de wielersport op het hoogste niveau van binnenuit te beleven. Dit konden wij natuurlijk niet alleen. Daarom hebben wij een aantal partners om ons heen verzameld die ons initiatief een warm hart toedragen. IvRM helpt ons met de strategische inzet van communicatie en zorgt samen met andere partners voor de uitvoering daarvan.’

Remon Vonk, senior communicatieadviseur bij communicatieadviesbureau IvRM: ‘IvRM ondersteunt graag ondernemende en baanbrekende initiatieven. De oprichting van de eerste professionele wielerclub wereldwijd met een duurzaam verdienmodel, is zo’n initiatief waarvoor wij onze expertise graag inzetten. Het vermarkten van een dergelijk disruptief businessmodel vraagt om de inzet van communicatiekunde op strategisch en uitvoerend niveau. Doordat wij vanaf het begin bij het project betrokken zijn, leveren wij van planfase tot executie een bijdrage aan de verduurzaming van de wielersport.’

Over BEAT Cycling Club

De totstandkoming van BEAT Cycling Club gebeurt in een aantal fases. De ambitie is om in 2018 te debuteren in het professionele wielerpeloton. De club die de basis moet vormen voor de professionele wielerploeg wordt in 2017 opgericht. De voorbereiding hiervoor is afgerond en het laatste stuk van de route is voor iedereen te volgen en te beleven via de #RoadToBEAT. Wielerfans kunnen actief hieraan bijdragen.

#RoadToBEAT

De #RoadtoBEAT is gestart om de wielerfanaten te bereiken die nodig zijn om mee te bouwen aan de totstandkoming van de club. BEAT Cycling Club wil met pioniers aan de slag om de club en het profteam verder uit te werken. Klim je mee? Ga dan naar www.beatcycling.club en meld je aan.

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden