Nieuwe communicatieadviseur IVRM Reputatie

basic1-114_user_man Natascha Klare

Maaike Suttorp (24) is vanaf 1 september de nieuwe aanwinst van IVRM Reputatie. Daar gaat ze aan de slag als communicatieadviseur op strategisch en uitvoerend niveau.

IVRM Maaike Suttorp

Maaike studeerde Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar studie hield ze zich als zelfstandige al bezig met het schrijven en vormgeven van diverse communicatiemiddelen. De bij ING Nederland opgedane kennis over design en brandmanagement neemt ze nu mee naar IVRM Reputatie.

Maarten Halsema, directeur van IVRM Reputatie, benadrukt het belang van jong talent als Maaike: “Bij IVRM Reputatie geloven we sterk in de kracht van jong talent. Maaike brengt frisse inzichten en innovatieve ideeën in die van onschatbare waarde zijn voor ons team en de reputatie van onze klanten. Wij koesteren zowel jong als ouder talent in een omgeving waarin creativiteit en deskundigheid hand in hand gaan.”

Ook een passie voor reputatie? Of je nu een ervaren professional bent, of een beginner met net een diploma op zak: IVRM nodigt je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

IVRM Maaike Suttorp
  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden