CEO van ‘Best bestuurde bedrijf van Nederland’ bij OnBrandScan

basic1-114_user_man Maarten Halsema

De zevende uitzending van de podcast over merken, marketing en reputatie van Emerce, IVRM Reputatie en brancheorganisatie IPAN staat live!

3 oktober 2019 – In deze aflevering reageert topvrouw Ineke Kooistra  van YoungCapital op de volgende stelling: “Met branding ga je het op de lange termijn niet redden in de uitzendbranche”.

Juist in moeilijke tijden investeren in organisatiereputatie

In de zevende aflevering van OnBrandScan gaat podcast-host Stef Heutink 25 minuten in gesprek met Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital, voor het achtste jaar op rij uitgeroepen tot het best bestuurde bedrijf van Nederland.

De volgende vragen komen aan bod

  • Hoe loopt YoungCapital de achterstand in op de traditionele grootmachten op de uitzendmarkt?
  • Waarom de wantoestanden in de uitzendbranche YoungCapital niet raken?
  • Waarom YoungCapital heilig gelooft in campagnes?
  • Hoe verovert YoungCapital de harten van jonge werknemers?
  • Hoe krijgen ze het voor elkaar om jaarlijks explosief te groeien?

Ineke Kooistra is ruim zes jaar CEO bij YoungCapital. Kooistra startte haar carrière bij USG People en werkte jarenlang in verschillende management- en directiefuncties in de ICT- en uitzendbranche. Begin 2013 maakte zij de overstap naar StudentenWerk, inmiddels bekend als YoungCapital.

Abonneren op OnBrandScan podcast

Communicatiespecialisten van reputatiebureau IVRM Reputatie voeren samen met Stef Heutink de redactie van OnBrandScan. In 2019 worden er 10 podcasts opgenomen van 25 minuten. Iedere uitzending schuift er een CEO aan die zijn of haar visie op reputatie geeft aan de hand van een prikkelende stelling op het gebied van merken, marketing en reputatie. Abonneren op OnBrandScan kan via alle grote podcast-kanalen:

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden