Strategie

De strategie bepaalt of jouw organisatie leidt en de voorkeur heeft. Zoek jij een strategie die het imago versterkt? Wij ontwikkelen communicatie-, positionerings- en reputatiestrategieën die onderscheidend én uitvoerbaar zijn. Bij IVRM komt strategie wél van papier.

Dit levert het op

Onze strategieën zijn beknopt, praktisch en dragen bij aan de doelstellingen van jouw organisatie. Daarbij inspireren we je graag tot nieuwe richtingen waar nog niet aan gedacht is. Om ervoor te zorgen dat jouw organisatie écht aan het werk kan met de strategie, zijn de acties behapbaar en meetbaar. Hierdoor zijn onze positioneringsstrategie en reputatiestrategie een concrete tool voor jouw organisatie.

Basis voor activiteiten

Een positioneringsstrategie of een reputatiestrategie geeft richting voor de komende jaren. Het is de basis voor alle activiteiten van jouw organisatie. Activiteiten die renderen.

Keuzes

We zorgen ervoor dat er scherpe keuzes worden gemaakt. Als een strategie geen pijn doet, is het meestal een slechte strategie. We waken ervoor dat er niet meerdere strategieën ontstaan die gecombineerd worden door het woord en.

Sterke marktpositie

Met een sterke positionering ben je herkenbaar en relevant. Met een heldere positioneringsstrategie laat je zien wat jouw organisatie onderscheidt van de concurrent.

Zo doen wij dat

Een strategie opstellen doen we samen. Daarbij nemen we de input uit de omgeving mee. We gebruiken onderzoek onder je stakeholders als basis voor de ontwikkeling van een reputatiestrategie of een positioneringsstrategie. We laten fans en critici van jouw organisatie aan het woord en ook de visionairs in en buiten je sector. Dit zorgt voor waardevolle ‘outside in’-inzichten.

Niet alleen strategie

Met de strategie die we ontwikkelen, kun je direct aan de slag. De strategie is maatwerk en voorziet exact in jouw wensen en behoeften. Bij de implementatie van de strategie kunnen we je adviseren en begeleiden. We kunnen helpen bij de uitvoering en op ad hoc basis klaar staan om te helpen, bijvoorbeeld bij een crisis.

Benieuwd naar een profileringsstrategie of reputatiestrategie voor jouw organisatie?

Neem gelijk contact op met onze specialist!

Neem contact op

Maarten Halsema

Managing Director
0653525196

Cases

positionering

Download onze whitepaper over positionering

Wil je graag groeien met jouw organisatie, maar weet je niet hoe? Is de positionering niet duidelijk of moet de positioneringsstrategie afgestoft worden? Download dan onze whitepaper over positionering. Daarin leggen we onder andere uit welke bouwstenen jij nodigt hebt om een toekomstbestendige positioneringsstrategie op te stellen.

positionering

Actueel

Ontdek vandaag wat de beste strategie is voor jouw doelen!

Onze specialisten staan elke werkdag voor je klaar.

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden