Waarde.

Al twintig jaar en als enige bureau in Nederland verhogen wij de reputatiewaarde van organisaties. In 2003 richtte Maarten Halsema het Instituut voor Reputatie Management op. IVRM is een onafhankelijk bureau met roots in het communicatievak. Daar zijn we trots op want praktijkervaring is onmisbaar als je een reputatiestrategie wilt die wél van het papier komt. Op basis van jarenlange ervaring en wetenschappelijke inzichten zetten we onze eigen reputatiemodellen in. Dat doen we vanuit kantoren in Bussum en Brussel.

Visie op het vak

De reputatie van een organisatie is een heel waardevol bezit. Met een goede reputatie geven klanten, medewerkers, het publiek en andere stakeholders jouw organisatie de voorkeur boven anderen. Dat vertaalt zich in een hogere reputatiewaarde, in groei en in een positieve impact op de samenleving.

Reputatiemanagement wordt vaak gezien als een defensief instrument dat je in tijden van crisis inzet. Ten onrechte, want het is primair een strategie om dagelijks proactief in te zetten en zo het vertrouwen van je stakeholders in jouw organisatie te vergroten. Dat doe je door de juiste dingen te doen en dat goed te doen.

reputatiemix

Reputatiemix

Wij zien reputatie als een mix van factoren die stuk voor stuk te sturen of te beïnvloeden zijn. Dan gaat het niet alleen over je prestaties als organisatie, over leiderschap en innovatievermogen, maar vooral ook om je maatschappelijke rol en de betekenis van jouw organisatie voor je stakeholders. Zo creëren we samen waarde.

Alle activiteiten van een organisatie bekijken we door onze reputatiebril. Vakgebied- en sector overstijgend. Met een enthousiast team professionals ondersteunen we onze opdrachtgevers op strategisch en uitvoerend niveau. Onze opdrachtgevers hebben de regie over hun reputatie.

Samen

Iedere dag staan wij op om voor onze opdrachtgevers geweldige resultaten neer te zetten. Wij zijn een divers team met communicatie-experts, nieuwsjunkies, onderzoekers en strategen. Allemaal met een andere achtergrond, maar wat ons verbindt is dat we scherp zijn op de inhoud en liefde hebben voor ons vak.

Team

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar bevlogen en nieuwsgierige collega’s. Als jij denkt dat jij je kan meten met de professionals van IVRM Reputatie, dan willen we je graag leren kennen.

Of je nu een senior bent met veel ervaring aan bureauzijde of net de eerste geuren in de communicatiekeuken hebt geroken, wij gaan graag met je in gesprek. Ook als we even geen vacature open hebben staan. Stuur je cv en motivatie naar Michèle Dumas of bel Maarten Halsema op 035 – 692 69 43.

Staat jouw functie er niet bij?

Wij zijn altijd op zoek naar bevlogen en nieuwsgierige collega’s.

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden