Remon Vonk

Remon is senior reputatieadviseur communicatie en media.

Specialismes

Remon geeft reputatie- en communicatieadvies op strategisch en tactisch niveau, hij verzorgt reputatieonderzoeken, geeft mediatrainingen en brengt relaties in contact met stakeholders en relevante journalisten. Alles met het doel om de reputatieambities van zijn opdrachtgevers te realiseren en hun reputatiewaarde te verhogen. Remon is analytisch, werkt snel, secuur en is doelgericht.

Ervaring

Remon werkt al sinds 2005 bij IVRM. Door in de huid van zijn opdrachtgevers te kruipen, helpt hij hen om hun positionerings- en/of profileringsbehoefte aan te laten sluiten op de informatiebehoefte van de ontvanger. Op die manier heeft Remon tal van organisaties, in diverse branches, geholpen om hun boodschap over de bühne te brengen en om voorkeursposities te creëren onder hun doelgroepen.

En verder belangrijk om te weten

Remon is mede-initiatiefnemer van IVRM Sport. Sport is van grote betekenis voor de samenleving. Als het gaat om gezondheid, plezier en beleving en als bindmiddel voor saamhorigheid en sociale cohesie. Sport bereikt mensen en -belangrijker nog- sport raakt mensen. IVRM Sport verhoogt de reputatiewaarde van sportorganisaties én van sponsors. Meer informatie over deze nieuwe tak vind je op IVRM Sport.

Benieuwd hoe deze IVRM’er jouw organisatie kan helpen?

Bel of mail gelijk om de mogelijkheden te ontdekken.

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden