Uitvoering

Bij IVRM begrijpen we dat een sterke reputatie van onschatbare waarde is voor jouw organisatie én voor je omgeving. Wij verhogen jouw reputatiewaarde door het verhaal en de thema’s van jouw organisatie onder de aandacht te brengen van de juiste stakeholders. Maar ook door het handelen van je organisatie naar de buitenwereld onder de loep te nemen en verbeterpunten in kaart te brengen. We helpen bij het versterken van de relaties met stakeholders, ontwikkelen content en zorgen voor een doeltreffend persbeleid. Daarnaast bieden we gespecialiseerde ondersteuning op het gebied van crisiscommunicatie, public relations en public affairs om ervoor te zorgen dat jouw reputatie altijd beschermd en versterkt wordt. Neem contact met ons op al je meer wilt weten.

Neem contact op

 • Crisiscommunicatie
  Crisiscommunicatie door IVRM voorkomt reputatieschade en beperkt de schade voor je stakeholders. Het kan zelfs de reputatie versterken. Onze voorbereiding en begeleiding bieden rust, zorgen voor behoud van controle, voorkomen impulsieve beslissingen en borgen zorgvuldige communicatie. Jij behoudt de grip op de reputatie. We ontwikkelen crisishandboeken en voeren simulaties uit om je organisatie optimaal voor te bereiden op mogelijke crises. Tijdens crisissituaties bieden we 24/7 advies en ondersteuning. We bereiden je woordvoerder(s) voor om adequaat de media te woord te staan. Meer weten? Neem contact met ons op.
 • Public Relations
  IVRM Reputatie biedt een strategisch persbeleid dat proactief structurele persaandacht realiseert. We benaderen de media met relevante content die inspeelt op maatschappelijke ontwikkelingen en jouw expertise belicht. Door journalistieke, inhoudelijke zichtbaarheid te creëren, vergroten we je naamsbekendheid en versterken we jouw autoriteit als thought leader. Ons persbeleid trekt de aandacht van stakeholders en stimuleert betrokkenheid en dialoog. Met een focus op de informatiebehoefte van journalisten en een breed scala aan mediakanalen, zorgen we voor een effectieve verspreiding van jouw boodschap en een optimale impact op het publiek en beleidsmakers. We vertellen je er graag meer over.
 • Public Affairs
  Op zoek naar een manier om jouw organisatie effectief te positioneren te midden van politiek-maatschappelijke veranderingen? Bij IVRM agenderen we namens jou onderwerpen en issues bij het Rijk, provincies, gemeenten, in Brussel en bij maatschappelijke organisaties. Door strategische relaties op te bouwen vergroot je niet alleen de invloed van jouw organisatie op besluitvormingsprocessen, maar ook je autoriteit als thought leader. Onze aanpak integreert lobbyen, issuemanagement en stakeholdermanagement, waardoor we optimaal sturen op de reputatie en de invloed van jouw organisatie. Meer weten? Neem dan contact met ons op.
 • Contentontwikkeling
  Hoe verhoog je de zichtbaarheid en relevantie van jouw organisatie met reputatieversterkende content? Bij IVRM Reputatie ontwikkelen we contentstrategieën én voeren ze uit, variërend van artikelen en blogposts tot video’s en podcasts. Altijd met als doel om reputatiewaarde te verhogen. Schakel je ons in voor content, dan krijg je inhoudelijke bewijsvoering van jouw deskundigheid, tijd om je communicatieteam op andere taken in te zetten, een top-of-mind positie bij stakeholders, meer traffic naar je website en een hogere conversie. Wij bieden maatwerkcontent die logisch aansluit op jouw strategie, positionering en persbeleid, waarbij originele invalshoeken niet ontbreken. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen?

Neem gelijk contact op met onze specialist!

Neem contact op

Maarten Halsema

Managing Director
0653525196

Cases

purpose tijdens crisis pauw

Download onze whitepaper over reputatiemanagement

Wil je proactief en continu het beeld over jouw organisatie en de waardering van stakeholders versterken? Download dan onze whitepaper over het nieuwe reputatiemanagement. Daarin lees je meer over de drie reputatiewetten en onze Reputatiemix.

purpose tijdens crisis pauw

Actueel

Ontdek vandaag wat wij voor jou kunnen betekenen!

Onze specialisten staan elke dag voor je klaar.

 • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden