Podcastserie voor Zorg van de Zaak: 'Stress maakt sterker'

Voor Zorg van de Zaak produceerde IVRM de podcast ‘Stress maakt sterker’. In deze podcast bespreken experts de rol van alledaagse en werkgerelateerde stress. Psychologen, hoogleraren, een bedrijfsarts, een generatiestrateeg, loopbaanexperts, een wandelcoach en een bedrijfsmaatschappelijk werker delen waardevolle inzichten en oplossingen voor stressgerelateerde uitdagingen.

 

Het centrale thema is dat het vermijden van stress niet de oplossing is; het is juist van cruciaal belang om stress te herkennen en het in ons voordeel te gebruiken. De serie bestaat uit 9 afleveringen en is gelanceerd op 12 maart. De laatste aflevering verschijnt in november. De presentatie is in handen van Niels Guns.

De opnames vonden plaats bij De Radiofabriek.

De podcast is onderdeel van de bredere campagne ‘Iedereen sterker aan het werk’ van Zorg van de Zaak. Deze campagne vraagt aandacht voor het belang van het creëren en in stand houden van een positief werkklimaat, waarin alle medewerkers sterk aan het werk zijn én blijven.

Iedereen heeft te maken met stress, dus het is een aanrader voor iedereen. Meer informatie in het persbericht

Met deze podcastserie verhoogt Zorg van de Zaak haar reputatiewaarde.

Link naar de show (Spotify)

Meer weten over podcast producties en hoe deze reputatiewaarde verhogen?

Neem contact op

Stef Heutink

Creatief Directeur
0623440339

‘We maken deze podcast omdat we een ander geluid over stress willen laten horen. Stress hoort bij het leven. We hebben stress nodig om te presteren en te leren. En het zorgt ervoor dat we anderen mensen opzoeken en ervaringen delen. Stress maakt sterker als je er behendig mee omgaat’

Maayke van Uum, directeur Commercie & Communicatie
  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden