Werken bij IVRM

Werken bij IVRM

Met een sterke reputatie geniet de ene organisatie de voorkeur boven de andere. Want organisaties en merken met een sterke reputatie hebben meer klanten, een betere relatie met stakeholders, zijn een gewilde werkgever en maatschappelijk relevant. IVRM verhoogt proactief de reputatiewaarde van organisaties en merken. Daarmee zijn wij uniek in Nederland. Wij doen dat op strategisch en uitvoerend niveau. Bij IVRM vormen we samen een gemotiveerd team van vakfanaten en delen we de drive om duurzaam de reputatie van onze opdrachtgevers te versterken. Daarnaast hebben we met Frank van den Wall Bake een nieuw initiatief opgetuigd: IVRM Sport. We versterken de reputatie van sportorganisaties en hun sport en we zorgen ervoor dat sponsoring werkt voor de reputatie van merk en organisatie.

Of je nu communicatieprofessional bent, enthousiasteling, beginner met net een diploma op zak, zij-instromer, uitstromer die weer terug wil instromen, of professional die een andere of volgende stap wil maken: kom ons team versterken! Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke cappuccino of iets anders….

Bij ons werk je in een platte, informele organisatie met veel ruimte voor ideeën, ontwikkeling, autonomie en ondernemerschap. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit in opleiding, achtergrond en interesses voorwaarde zijn voor jouw succes en dat van IVRM. Bij ons voelt iedereen zich gehoord, gewaardeerd en gerespecteerd. Hierbij spelen achtergrond, leeftijd, geslacht, religie, seksuele geaardheid en etniciteit geen enkele rol.

Twijfel je aan je profiel? Mail, bel of app Maarten Halsema op 06-53 52 51 96. We leren je graag kennen en kijken samen met jou naar je mogelijkheden bij IVRM. Wil je ons eerst nog wat beter leren kennen? Neem dan eens een kijkje op over IVRM en ontdek welke teamleden straks misschien wel jouw collega’s zijn.

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden