Croonwolter&dros kiest voor IVRM Reputatie

basic1-114_user_man Redactie IVRM

Bussum, 26 maart 2024 – Croonwolter&dros selecteert reputatiebureau IVRM om de inhoudelijke zichtbaarheid van de technisch dienstverlener te verbeteren en het merk verder te laden vanuit een maatschappelijke insteek.

Daisy van den Brand, Manager Marketing & Communicatie: “Als een van de grootste technisch dienstverleners in Nederland zien wij het als onze opdracht om bij te dragen aan de oplossing van grote maatschappelijke opgaven. Denk aan de energietransitie en de digitalisering van infrastructuur. IVRM gaat ons ondersteunen om onze kennis en kunde breder onder de aandacht te brengen van onze stakeholders.”

“Wij zijn er trots op dat Croonwolter&dros ons het vertrouwen geeft om hen te helpen de inhoudelijke zichtbaarheid te verbeteren en de reputatiewaarde te verhogen. Met het brede portfolio van Croonwolter&dros aan projecten en expertises zien we veel kansen om het kennisleiderschap van de organisatie op actuele vraagstukken in de samenleving te vergroten”, aldus Berlinda Harkink, directeur Reputatie & Strategie bij IVRM Reputatie.

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden