Op 17 oktober om 13.00 uur organiseert IVRM de aftrap van Het Nationale Sportdebat. Op deze dag brengen we sport, bedrijven, overheid en maatschappij bij elkaar en praten we over ideeën met de top uit de sector. De maatschappelijke impact van sport kan enorm zijn. We gaan samen met PARTNERS een bijdrage leveren aan een sportiever leefklimaat en een sportievere maatschappij.

Het evenement is exclusief voor genodigden.

Het centrale idee 1111

Dit komt rechtstreeks uit de methode die investeerders vaak hanteren:

  • 1 punt voor het idee
  • 10 punten voor het plan
  • 100 punten voor de financiering
  • 1000 punten voor de uitvoering

Geen idee heeft zin als het niet (goed) wordt uitgevoerd tenslotte. Op deze dag geven we aan alle sprekers de opdracht een idee te lanceren, aan het einde van de middag bepalen we met de zaal het idee van de dag. IVRM Sport neemt het plan voor haar rekening, voor het eerste deel van de financiering tekent PARTNER.

Als een bijeenkomst één goed idee oplevert was het al de moeite waard.

Leo Burnett

Tijd, locatie en programma

Donderdag 17 oktober om 13.00 is de ontvangst op een centraal gelegen locatie in Midden Nederland. De voorbeschouwing begint om 13.30, de eerste helft begint om 13.45. Om 15.30 gaan we aan de thee, de tweede helft begint om 16.00 en de nabeschouwing is om 17.00.

Het definitieve programma en de sprekers worden hier spoedig gepubliceerd.

Live uitzending

Erbij zijn is natuurlijk het mooiste, maar de hele middag wordt live uitgezonden op het online radiostation ALLsportsradio. Natuurlijk met extra interviews met gasten en sprekers, later allemaal beschikbaar als podcasts op de bekende kanalen. Dus je hoeft niets te missen.

Meer informatie?

Neem contact op

Stef Heutink

Creatief Directeur
0623440339

Luister ook naar deze Sportcast met Marc van den Tweel

We spraken Marc voor de zomer al over de maatschappelijke waarde van sport, de Olympische Spelen, het kabinetsbeleid. Maar vooral ook over de kansen. Zoals Marc Karl Popper mooi citeerde: ‘optimisme is een plicht’.

Luister de podcast op je favoriete kanaal:

Spotify

ITunes

Soundcloud

 

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden