Eduard Schaepman, CEO en oprichter van Tribes, te gast bij OnBrandScan

basic1-114_user_man Maarten Halsema

De negende uitzending van de podcast over merken, marketing en reputatie van Emerce, IVRM Reputatie en brancheorganisatie IPAN staat live!

19 december 2019 – In deze aflevering reageert Eduard Schaepman, CEO en oprichter van Tribes, op de volgende stelling: “The worst product makes the best advertising”.

Het verschil tussen commodity en een mooi product? Story-doing

In de negende aflevering van OnBrandScan gaat podcast-host Stef Heutink 25 minuten in gesprek met Eduard Schaepman, CEO en oprichter van Tribes.

De volgende vragen komen aan bod:

  • Heeft Tribes met de opkomende deeleconomie gewoon een goed momentum te pakken?
  • Waarom is Schaepman zelf het gezicht van iedere Tribes-campagne?
  • Hoe komt Tribes zonder investeringen toch op de eerste pagina van zoekresultaten terecht?
  • Hoe helpt vernieuwende content Tribes naar de top?
  • En draagt Jort Kelder geruite pakken door Eduard Schaepman?

Vanaf 2004 was Scheapman werkzaam als CEO van Regus Benelux. Na veel ervaring te hebben opgedaan in de wereld van kantoorverhuur besloot Schaepman deze functie na 9 jaar neer te leggen. In februari 2015 lanceerde Eduard Schaepman Tribes. Tribes biedt, naar eigen zeggen “inspirerende werkplekken, gebaseerd op de inheemse, nomadische stammen over de hele wereld, voor Business Nomaden van alle verschillende generaties, met verschillende achtergronden.”

Abonneren op OnBrandScan podcast

Communicatiespecialisten van reputatiebureau IVRM Reputatie voeren samen met Stef Heutink de redactie van OnBrandScan. In 2019 worden er 10 podcasts opgenomen van 25 minuten. Iedere uitzending schuift er een CEO aan die zijn of haar visie op reputatie geeft aan de hand van een prikkelende stelling op het gebied van merken, marketing en reputatie. Abonneren op OnBrandScan kan via alle grote podcast-kanalen:

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden