Wij helpen zorgorganisatie Prinsenstichting met het vergroten van hun zichtbaarheid in de media en het versterken van hun positie als thought leader op het gebied van zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. We brachten een documentaire over een van hun behandelcentra onder de aandacht.

Probleem van de klant
Hoe brengen we de docu ‘Brand’ onder de aandacht bij onze doelgroepen?
Resultaat
Uitzending docu op regionale media. Daarmee is de autoriteitspositie van Prinsenstichting als aanbieder van complexe gehandicaptenzorg in Noord-Holland versterkt.
Relatie sinds
2012

Vraag van de klant

Brandveiligheid is een groot thema in de zorg. Prinsenstichting heeft de documentaire ‘Brand’ gemaakt – een film over de brand die eerder uitbrak in jongerenbehandelcentrum De Schar. Brand kwam tot stand in samenwerking met Lijn5 en Studio Noodzaak. Achterliggende gedachte: professionals uit verschillende zorginstellingen actief met elkaar in gesprek laten gaan over het managen van veiligheid bij calamiteiten.

Aan IVRM Reputatie de vraag om de documentaire Brand onder de aandacht te brengen.

Resultaat

Brand is in juli 2019 een aantal keer uitgezonden op NH Nieuws. NH Nieuws heeft een bereik van bijna 700.000 tv-kijkers per week. Kijkers met vragen kregen aan het einde van de documentaire de gelegenheid om contact op te nemen met Prinsenstichting. Hiermee is de autoriteits- en top of mind-positie van Prinsenstichting versterkt als aanbieder van complexe gehandicaptenzorg in Noord-Holland.

Aanpak IVRM

Wij hebben de film Brand aangeboden aan NH Media, uitgever van de mediamerken NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. NH Media heeft een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam.

Over de klant

Prinsenstichting biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. De wensen, ambities en mogelijkheden van mensen vinden ze belangrijk. Samen kijken ze naar wat k&#224n. Zodat mensen met een beperking het leven kunnen leiden dat zij zelf willen, zo gewoon als mogelijk.

Het team

Nieuws

Wil je vandaag nog starten met het verbeteren van jouw zichtbaarheid?

Onze specialist legt graag de mogelijkheden uit!

Neem contact op

Lana Driest

Senior adviseur reputatie en communicatie
0611288651
  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden