Coachingstraject

Wil je de reputatie van jouw organisatie versneld versterken?  Met een coachingstraject helpen wij de presentatie, communicatie en performance van medewerkers te verbeteren.

VERBETER JE REPUTATIE MET EEN COACHINGSTRAJECT

Wij zien dat performance, impact en persoonlijke blokkades onderbelicht blijven bij het versterken van de reputatie. Bij zowel leidinggevenden als medewerkers. Medewerkers die willen optreden als merkambassadeur ervaren vaak een drempel om zich te profileren.

Wij nemen deze drempel weg door mensen te coachen op vraagstukken die hen belemmeren in de communicatie. Denk hierbij aan een coachingstraject rondom profilering, zelfvertrouwen, presentatie en contactuele vaardigheden. Zodat medewerkers sneller hun doelen bereiken, communiceren met impact en merkambassadeur zijn.

WAAROM EEN COACHINGSTRAJECT?

  • 80% van de reputatie wordt bepaald door het gedrag van mensen en organisaties.
  • Professionals zien dat coaching hen sneller bij hun doel en dat van de organisatie brengt.
  • Elke medewerker tegenwoordig woordvoerder is en de reputatie kan maken of breken.
  • Iedere CEO of bestuurder als (authentiek) leider het gezicht van de organisatie is en zijn of haar reputatie de reputatie van de organisatie kan bepalen.
  • De (communicatie)manager en -adviseur, ook een rol als communicatiecoach krijgen.
  • Je in een dynamische omgeving sneller je doelen bereikt als je de verbinding kunt aangaan met in- en externe stakeholders en hen betrekt bij de organisatie.

“Coaching van Stephanie (IVRM’er) voelde direct vertrouwd. Ze heeft het talent om vraagstukken proactief en positief te benaderen. Ik vond het een heel compleet en leerzaam coachingstraject en ben blij met de spiegel die mij is voorgehouden.”

Diewertje Consultant, Heineken
  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden