Genomineerde campagne over breinvriendelijk werken

Het Zorg van de Zaak Netwerk besteedt met een campagne aandacht aan ‘breinvriendelijk werken‘. Als vaste samenwerkingspartner vroegen ze ons bij de inrichting van de campagne, zodat deze nieuwswaardig is en relevant voor de doelgroep.

Probleem van de klant
Help ons de campagne ‘breinvriendelijk werken’ nieuwswaardig maken.
Resultaat
Zichtbaarheid in de media, nominatie voor SAN accent
Relatie sinds
2018

Vraag van de klant

Eind 2018 lanceerde Zorg van de Zaak Netwerk de campagne Breinvriendelijk Werken. Het Netwerk wil met de campagne meer aandacht vragen voor het brein op de werkvloer. Signalen zoals futloosheid, aanhoudende hoofdpijn, concentratieproblemen en oververmoeidheid worden niet op tijd herkend. De campagne was gericht op werkend Nederland. We zijn allemaal breinwerker en daarom is er volgens Zorg van de Zaak meer aandacht voor en kennis over een gezond brein nodig.

Als vaste samenwerkingspartner van Zorg van de Zaak zijn wij gevraagd om mee te denken over de inrichting van de campagne, zodat deze nieuwswaardig is en relevant voor de doelgroep.

Resultaat

De resultaten hebben we verwerkt in ervaringsverhalen, een persbericht en in een mediagenieke invalshoek die we gebruikten om journalisten te benaderen. Dit resulteerde in:

  • een totaal van acht publicaties, namelijk: AD Werkt, Sprout, RTL Nieuws, Business Insider, NU.nl, Nederlands Dagblad, RTL Boulevard en Cosmopolitan;
  • een overname van het persbericht door 21 media, waaronder landelijke titels, regionale media en vakmedia;
  • een Q&A voor journalisten, werkgevers, werknemers en andere stakeholders van Zorg van de Zaak;
  • een boekje over breinvriendelijk werken, geschreven voor werkend Nederland. Het boekje kan online worden aangevraagd, de gegevens gebruikt Zorg van de Zaak om leads op te volgen.
  • nominatie voor een SAN Accent, de enige communicatievakprijs van, voor en door adverteerders van De Stichting Adverteerdersjury Nederland (SAN).

Over de klant

Zorg van de Zaak Netwerk is een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven voor ondersteuning van mensen rond impactvolle momenten. Het Zorg van de Zaak Netwerk is onder meer actief in bedrijfszorg, kraamzorg, verslavingszorg, GGZ en medische zorg.

Nieuws

Heeft jouw organisatie een vergelijkbaar vraagstuk?

Neem dan contact op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op

Lana Driest

Senior adviseur reputatie en communicatie
0611288651
  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden