College Tour bij IVRM Reputatie

basic1-114_user_man Redactie IVRM

IVRM’ers zijn trots op hun vak. De vraag of wij studenten wegwijs wilden maken in de wereld van reputatie, communicatie en PR was dan ook zo beantwoord. Ja!

4 juni 2019 – Voor het vak ‘Introduction to Public Relations’ kregen 25 eerstejaars internationale studenten van Arnhem Business School een bestaande case mee waar ze zich over mochten buigen. Met twee theoretische modellen in de aanslag hebben ze die in groepjes bij IVRM gepresenteerd. Leuk en leerzaam!

Een weekmodule van vierdejaars studenten van Hogeschool Arnhem en Nijmegen vroeg om een vergevorderde opdracht. De PR-plannen bevatten doelgroeponderzoeken, mediadoelen, planning, budget en persona’s. De eindpresentaties kwamen in de vorm van video en de plannen werden goed beargumenteerd. Wij vinden het tof dat we een bijdrage konden leveren aan het klaarstomen van deze communicatieprofessionals in spe!

Kom jij ook een training, workshop, coaching of masterclass volgen?

Behalve studenten, helpen we jou en je organisatie ook graag op weg via IVRM Academy. Wil je je blijven verdiepen en ontwikkelen in jouw vakgebied? Ben je gevraagd om woordvoerder te zijn en heb je last van knikkende knieën? Of heb jij geen kaas gegeten van public affairs, maar wil je wel weten hoe je een lobbytraject ontwikkelt? Kom dan een dag(deel) bij ons langs en wij stomen je klaar/spijkeren je bij. Neem voor al je vragen vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden