Eéndags-stagiair IvRM onderzoekt accountancy

basic1-114_user_man Redactie IVRM

IVRM Reputatie heeft vandaag een ééndags-stagiair: Nout Schouten, havo-student aan het Jan van Egmond lyceum in Purmerend. Schouten zal vandaag onderzoek doen naar de ontwikkelingen in de accountancybranche.

7 december 2016 – Naast zijn havo-opleiding onderhoudt Schouten diverse projecten op het gebied van marketing en communicatie. Schouten is presentator bij ZaanRadio, presenteert een eigen show waarin hij producten test voor op de videowebsite Dailymotion en is contentcreator van Splash, een interactief mediaplatform. Bovendien heeft Schouten een eigen bedrijf gehad op het gebied van storytelling, onder de naam NSS.

Deze maatschappelijke stage is naar eigen zeggen ‘echt een verrijking’ voor Schouten. “Het is bij IVRM echt heel anders dan wat ik normaliter doe. Online media waar ik voor werk zijn heel snel. Hier gaat nieuws langzamer, maar veel grondiger en ook veel preciezer. Wat mij opviel bij mijn onderzoek naar accountancy, is dat er in werkelijkheid minder eenheid en professionaliteit is dan ik had gedacht,” aldus Schouten.

Ook IVRM vindt het belangrijk om nieuw talent mee te laten lopen in het bedrijf. Maarten Halsema, directeur van IVRM: “Het biedt hen de kans om te proeven aan de praktijk. Ze kunnen hun interesses en talenten toetsen en daarmee zichzelf verder ontwikkelen. Ook biedt het hen de mogelijkheid om nieuwe inzichten en ideeën op te doen. Dat is belangrijk, want het gaat hier om talenten van de toekomst.”

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden