IVRM breidt uit met drie nieuwe reputatieadviseurs

basic1-114_user_man Redactie IVRM

In maart zijn er drie nieuwe collega’s gestart om onze klanten te ondersteunen met reputatieadvies en uitvoering.

4 april 2022 – Demi Zoetendaal, Reinier Hillen en Sanne Wijers zijn de nieuwe aanwinsten. We stellen ze even aan je voor.

Demi Zoetendaal (27) werkte de afgelopen vier jaar als hoofd van de afdeling contentmarketing bij Blauwe Monsters. Met haar passie voor narratief in alle vormen en maten tilt ze de reputatie van diverse opdrachtgevers naar een hoger niveau.

Reinier Hillen (41) werkte in twee verschillende periodes bij het Amsterdamse Coebergh Communicatie & PR. Tussentijds was hij drie jaar Client Service Director bij IEX Media en werkte hij als communicatieadviseur en journalist op Curaçao. Reinier adviseert  uiteenlopende opdrachtgevers op het gebied van strategie, crisiscommunicatie en persbeleid.

Sanne Wijers (24) was communicatieadviseur bij de NS en USG. Ze doet haar Master communicatiewetenschap en versterkt ons team een aantal uur per week.

Solliciteren?

Lijkt bij IVRM Reputatie werken ook leuk? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature communicatieadviseur of de vacature voor senior communicatieadviseur.

 

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden