Podcast #4: De reputatie van bouwbedrijven staat onder druk

basic1-114_user_man Abdelilah Ouaali

CEO KONINKLIJKE BAM GROEP TE GAST BIJ ONBRANDSCAN PODCAST

De vierde uitzending van de podcast over merken, marketing en reputatie van Emerce, IVRM Reputatie en brancheorganisatie IPAN staat live! In deze aflevering reageert topman Rob van Wingerden van Koninklijke BAM Groep op de volgende stelling:

De reputatie van bouwbedrijven staat onder druk

BOUWAFFAIRE VOORBIJ, NEGATIEVE BERICHTGEVING BLIJFT

In de vierde aflevering van OnBrandScan gaat podcast-host Stef Heutink 25 minuten in gesprek met Rob van Wingerden, CEO Koninklijke BAM Groep.

De volgende vragen komen aan bod: waarom laat BAM grote projecten lopen? Heeft de bouwsector net als de bankensector last van een slechte reputatie? En waarom blaast het beursgenoteerde BAM met grote projecten niet wat hoger van de toren? Van Wingerden legt uit welke reputatiepijlers hoog op de agenda staan en hoe BAM stelselmatig aan haar reputatie bouwt.

Rob Van Wingerden studeerde in 1988 af als ingenieur civiele techniek aan de Technische Universiteit Delft. Na zijn studie ging hij meteen aan de slag bij BAM en klom hij door de jaren heen langzaam maar zeker op in de organisatie. Sinds 7 mei 2008 zit Van Wingerden in de raad van bestuur van BAM en sinds 2014 is hij CEO van het bouwbedrijf.

ABONNEREN OP ONBRANDSCAN PODCAST

Communicatiespecialisten van reputatiebureau IVRM voeren samen met Stef Heutink de redactie van OnBrandScan. In 2019 worden er 10 podcasts opgenomen van 25 minuten. Iedere uitzending schuift er een CEO aan die zijn/haar visie op reputatie geeft aan de hand van een prikkelende stelling op het gebied van merken, marketing en reputatie. Abonneren op OnBrandScan kan via Soundcloud.

  • Alles op deze site mag eindeloos gedeeld en gebruikt worden